En EkoBox är ett sätt att paketera uppskattade upplevelser, aktiviteter och tjänster på ett sätt som är roligt att ge bort. I dagens samhälle har vi prylar i överflöd men ständigt brist på tid. Vi vill göra det enklare att ge bort kvalitetstid, samtidigt som själva presenten är vackert paketerad och rolig att ta emot och öppna.

Presentjakt EkoBox

Ge bort vad som helst

Med lite fantasi kan nästan vad som helst bli en present. Barnpassning? En löptur? Eller en kväll hemma med mat och vin?

En EkoBox ger bort ett löfte om en framtida upplevelse eller tjänst. Men att ge bort presenter handlar mycket om känslan när paketet tas emot och öppnas. EkoBoxarna är designade för att vara roliga att ta emot och att öppna. De trycks på högkvalitativt papper i ett professionellt tryckeri. Och det bästa av allt, varje box är skräddarsydd för varje enskild mottagare.

Vad innehåller paketet?

En EkoBox består av ett antal olika delar, alla designade för att skapa en personlig present som är rolig att ta emot och att öppna.

  • Ytterst består boxen av ett omslag med mottagarens namn. Omslaget förs åt sidan för att öppna själva boxen.
  • På ovansidan av boxen är det tryckt en bild som knyter an till boxens tema och väcker nyfikenhet att fortsätta öppna paketet.
  • Inuti boxen ligger ett upphöjt inlägg som skapar en elegant inramning till presentkortet.
  • Presentkortet är vikt i fyra steg och vecklas ut allt eftersom mottagaren läser kortet. Här skriver du din egen text och förklarar vad som ingår i presenten. Det finns även plats för personliga grattishälsningar och namnet på avsändaren.
  • Längst ner på presentkortet sitter ett gåvobevis som kan rivas av och sparas separat.

Leverans

Tryckning och leverans en gång per vecka, på onsdagar. På grund av föräldraledighet kan inte leverans ske oftare än så just nu. Beställningar måste göras senast kl 24 på tisdagskvällen för att garanteras en plats i onsdagens leverans. Paketen når mottagarens brevlåda på torsdag eller fredag.